Werkwijze

Duidelijkheid van het begin tot het einde

Kennismaking: Tijdens de kennismaking in een eerste gesprek zullen we uitvoerig uw wensen en eisen bespreken. Door vooral goed naar u als klant te luisteren en hierop in te spelen met onze eigen ideeën zal duidelijk worden welke richting we in gaan slaan. Aansluitend meten we de tuin in en zullen d.m.v. laser meetapparatuur de niveau verschillen in de tuin duidelijk worden.

Ontwerpfase: Aan uw tuinontwerp wordt veel aandacht besteed. Dit is immers de basis voor een tuin waar u jaren van wilt kunnen genieten. Deze bestaat uit een tuinontwerp op schaal getekend en een verlichtingsplan. Vervolgens maken we een hierbij passende offerte die bestaat uit de offerte zelf, een werkomschrijving en een materiaalspecificatie. De ontwerpfase zal ongeveer twee weken gaan duren.

Vervolg gesprek: Tijdens dit gesprek wordt het ontwerp en de bijpassende offerte aan u gepresenteerd. Er wordt uitgelegd welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en waarom er voor bepaalde materialen is gekozen. Eventuele aanpassingen kunnen nu gedaan worden om tot het uiteindelijke ontwerp en offerte te komen.

Afrondingsfase: Tijdens deze fase heeft u als klant de tijd om u te gaan verdiepen in de door ons voorgestelde materialen zoals verharding, houtsoorten en verlichting. Wij gaan ondertussen de hand van uw wensen een passend beplantingsplan maken.

Nu alles helemaal helder en duidelijk is is het tijd om een samen startdatum in te plannen.